Hur väljer jag anläggning till Spin of Hope?

Hej! Jag har försökt att hitta var jag anmäler ett lag till någon anläggning i Uppsala. Jag hittar var jag kan anmäla mig,men ser då inte till var i Sverige jag anmäler mig och det känns ju lite viktigt. Hur går man till väga?

Vänligen
Charlotta
Charlotta syrén

Kommentarer

• Hej Charlotta,

Stort tack för din fråga och för att du är intresserad av att delta i Spin of Hope!

När du går in på hitta ditt Spin of Hope kan du välja att Sortera på stad så kan du söker efter en anläggning i Uppsala som ni kan anmäla er till, se bild nedan:

Stort tack för ert engagemang för Spin of Hope!

Vänliga hälsningar,
    Cecilia Andersson