Hur ändrar jag bild på vår insamling?

Hej!
Jag undrar hur jag lägger till en bild till vår insamling?

När jag är inloggad på Min sida så hittar jag ingenstans där jag kan redigera i själva insamlingen. Endast redigera i kontaktuppgifter och lösenord. Var kan jag redigera i insamlingen?

Med vänlig hälsning,
Anna Larsdotter Persson
Anna Larsdotter Persson (Uppdaterad )

Kommentarer

• Hej Anna,

Tack för din insats för Barncancerfonden!

Nedan följer en vägledning hur du byter bild på din egen insamling:

1. När du loggat in på "Mina sidor", klicka på din insamling, se pilen på bilden nedan:
    2. När du klickat på din egna insamling, kommer du till din framsida på din egna insamling, där kan du byta bild på två ställen, vänligen se bild nedan:

På bilden ovan kan du även se att det står "Redigera insamlingen" och där kan du också byta bild, ändra dina målsättningar och bakgrundsbild etc.

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig igen!

Allt gott,