Kan inte logga in på min egen insamling, min epost funkar inte?

Hej!

Startade egen insamling igår. Problemet är bara att nu när jag skulle logga in så fungerar det inte och när jag tryckte på "glömt lösenord" står det att min epostadress inte finns? Jag måste alltså ha missat någon bokstav när jag skrev in den i registreringen. Vad är fel?

Vill så gärna kunna fortsätta på insamlingen. Med vänlig hälsning Tild

Kommentarer

• Hej Tilda,

Stort tack för att du har en insamling till förmån för Barncancerfonden!

När du loggar in är det viktigt att skriva mejladressen exakt likadant som när du registrerade din egen insamling. Detta med anledning att inloggningsfunktionen är känslig för ändringar.

Exempelvis, registrerade du hela inloggningsnamnet (mejladressen) med små bokstäver och råkar skriva stor bokstav t ex i början, så kan inloggningen misslyckas.

Hör av dig om det inte skulle lösa sig, så hjälper jag dig vidare!

Bästa hälsning,