Kan ej logga in och redigera egen insamling?

Hej!

Startade egen insamling igår. Problemet är bara att nu när jag skulle logga in så fungerar det inte och när jag tryckte på "glömt lösenord" står det att min e-postadress inte finns? Jag måste alltså ha missat någon bokstav när jag skrev in den i registreringen. Vad är fel?

Vill så gärna kunna fortsätta på insamlingen.

Med vänlig hälsning

Tilda

Tilda (Uppdaterad )

Kommentarer

• Hej Tilda,

Stort tack för att du har en Egen insamling till förmån för Barncancerfonden!

När du loggar in är det viktigt att skriva e-postadressen exakt likadant som när du registrerade din Egen insamling. Detta med anledning att inloggningsfunktionen är känslig för ändringar.

Exempelvisregistrerade du inloggningsnamnet (e-postadressen) med endast små bokstäver och därefter försöker logga in och skriver med stora bokstäver, anses det som "fel" användarnamn på grund av de stora bokstäverna.

Du är välkommen att ringa Givarservice på 020-90 20 90 om du skulle ha fortsatt problem att logga in så hjälper vi dig vidare.

Vänliga hälsningar,
    Cecilia Andersson