Jag vill starta en egen insamling, hur gör jag?

Hej!

Jag vill starta en egen insamling, hur går jag tillväga? Kan jag själv bestämma mitt insamlingsmål?

Har ni några andra tips för hur jag ska kunna lyckas bra med min insamling?

Tack för hjälpen!

Kommentarer

• Hej Fatima,

Tack för din fråga och för ditt engagemang!

1. Du startar din egna insamling här.
    2. Tryck på "Starta insamlings-knappen" och därefter skapar du ett konto och loggar in.
    När du väl loggat in kan du både bestämma vilket mål du önskar att ha på din insamling samt i vilken period du önskar att den ska vara aktiv respektive inaktiv.

Personer som väljer att bidra till just din insamling kan skriva sitt namn/hälsning och belopp om dem önskar, som visas längst ner på din sida.

Några tips till dig som startar en egen insamling är:
    1. Skriv en kort introtext om dig eller en lite längre beskrivning kring varför du startar en egen insamling med Barncancerfonden i åtanke
    2. Ladda upp en passande bild
    3. Använd ditt eget sociala nätverk! Sprid länken till din insamling i dina sociala medier
    Har du fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss via:
    Mail: info@barncancerfonden.se eller
    Telefon: 020 90 20 90

Lycka till!