Jag vill starta en egen insamling, hur gör jag?

Hej!

Vill starta egen insamling, behöver hjälp att komma igång!? Hur gör jag??

Kommentarer

• Hej Fatima,

Tack för din fråga och för ditt engagemang!

1. Du startar din egna insamling här.
    2. Tryck på "Starta insamlings-knappen" och därefter skapar du ett konto och loggar in.
    När du väl loggat in kan du både bestämma vilket mål du önskar att ha på din insamling samt i vilken period du önskar att den ska vara aktiv respektive inaktiv.

Personer som väljer att bidra till just din insamling kan skriva sitt namn/hälsning och belopp om dem önskar, som visas längst ner på din sida.

Några tips till dig som startar en egen insamling är:
    1. Skriv en kort introtext om dig eller en beskrivning kring varför du startar en egen insamling med Barncancerfonden i åtanke
    2. Ladda upp en passande bild
    3. Sprid länken till din insamling i dina sociala medier
    Har du fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig igen!

Lycka till!

Barncancerfonden
  • Hej! Jag gjorde precis ett inlägg för oss på lanpengar247, men detta var hjälpsamt! Kan man dock även använda er logga och så på ens hemsida utan problem?
    Emilia Kristensson
  • Hej Emilia,

Stort tack för din fråga!

Ni får gärna använda vårt märke "Gör som vi - Stöd Barncancerfonden" som du hittar via länken nedan. Där kan du även läsa våra riktlinjer kring hur märket får användas.
    https://www.barncancerfonden.se/for-foretag/material/material-gor-som-vi/

Varmt tack för att ni valt att tänka på Barncancerfonden!