Jag vill starta en egen insamling, hur gör jag?

Hej!

Vill starta egen insamling, behöver hjälp att komma igång!? Hur gör jag??
Fatima (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Fatima,

Tack för din fråga och för ditt engagemang!

1. Du startar din egna insamling här.
    2. Tryck på "Starta insamlings-knappen" och därefter skapar du ett konto och loggar in.
    När du väl loggat in kan du både bestämma vilket mål du önskar att ha på din insamling samt i vilken period du önskar att den ska vara aktiv respektive inaktiv.

Några tips till dig som startar en egen insamlingär:
    1. Skriv en kort introtext om dig eller en beskrivning kring varför du startar en egen insamling med Barncancerfonden i åtanke
    2. Ladda upp en passande bild
    3. Sprid länken till din insamling i dina sociala medier
    4. Personer som väljer att bidra till just din insamling kan skriva sitt namn/hälsning och belopp om dem önskar, som du visas längst ner på insamlingens sida.
    Har du fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig igen!

Lycka till!
    Barncancerfonden
  • Hej! Jag har precis startat en egen insamling och mina fråga är om man även kan använda er logga och så på ens hemsida utan problem?
    Emilia Kristensson
  • Hej Emilia,

Stort tack för din fråga!

Ni får gärna använda vårt märke "Gör som vi - Stöd Barncancerfonden" som du hittar HÄR. Där kan du även läsa våra riktlinjer kring hur märket får användas.

Tusen tack för att ni valt att tänka på Barncancerfonden!

Vänliga hälsningar,
    Cecilia Andersson