Jag vill starta en egen insamling, hur gör jag?

Hej!

Vill starta egen insamling, behöver hjälp att komma igång!? Hur gör jag??
Fatima (Uppdaterad )

Kommentarer

• Hej Fatima,

Tack för din fråga och för ditt engagemang för Barncancerfonden!

Här är en guide för hur du skapar en Egen insamling för Barncancerfonden:
    1. Du startar din egen insamling HÄR.
    2. Tryck på "Starta egen insamling" och därefter skriver du in dina uppgifter för att sedan skapa ett konto och loggar in.
    3. När du loggat in väljer du väljer du insamlingens namn, rubrik och skriver en introduktion samt beskrivning av insamlingen.
    4. Sedan väljer du insamlingens slutdatum, målsumma (som går att dölja om du vill) och du kan även ladda upp en egen bild och sedan välja bakgrundsbild för din insamlingssida.
    5. Avslutningsvis kan du även välja en tacktext till de som bidragit till insamlingen.
    När du är klar med punkterna ovan klickar du på "Förhandsgranska" för att få upp en förhandsgranskning av insamlingen. När du känner dig nöjd klickar du på "Starta insamlingen" för att den ska bli synlig på Barncancerfondens hemsida och din insamling är därmed igång!

Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar.

Lycka till med din insamling!