Gåva syns inte på insamling

Hej!
Jag startade en insamling igår, https://www.barncancerfonden.se/12-timmar-lopning8. En kompis till mig gav 500:- som inte har dykt upp på insamlingen ännu. Bidraget gjordes via mobil genom att skärmdumpa QR-koden enligt beskrivning. Han skickade en skärmdump på kvittot till mig och det såg ut att stämma med referensnummer etc, men det har fortfarande inte kommit in till insamlingen. Gåvan skickades in igår kväll, dvs för nästan 12 timmar sedan.

Mvh Fredrik Johnsson
Fredrik Johnsson

Kommentarer

• Hej Fredrik.

Tack för att du stödjer Barncancerfonden!

Det kan ta 2-3 arbetsdagar innan gåvor via QR-koden blir synliga direkt på insamlingen. Om du vill att ditt bidrag ska bli synligt direkt rekommenderar jag dig att donera via "Jag vill bidra"-knappen på insamlingssidan istället.

Tveka inte att återkomma om du har frågor eller funderingar.

Stort tack för ditt stöd!

Varma hälsningar,

Victor Svanbäck, Givarservice

Victor Svanbäck