Hur förlänger jag min insamling?

Hej.

Jag har under det senaste året samlat in pengar till Barncancerfonden där insamlingen nu är avslutad. Men jag har ett litet problem då jag har fått in 4016:- ytterligare som jag hade behövt få in på denna insamling då jag tryckt ut allt officiellt på Facebook hela tiden.

Kan ni hjälpa mig att förlänga min insamling så att jag kan göra inbetalningen?

Jonny

Jonny Ljungberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Jonny,

Först och främst, tack för ditt engagemang!

Vi kan hjälpa dig förlänga din insamling, så att du kan föra över de resterande pengar som du har samlat in. Det är ordnat och klart nu.

Skulle du vilja förlänga insamlingen igen i framtiden går det att ändra datumet på "mina sidor" på vår hemsida.

1. När du loggat in på "mina sidor", klicka på din egen insamling,
            vänligen se pilen i bilden nedan:

2.  Tryck därefter på redigera-knappen, se bild nedan

3.
    Här kan du byta både datum och insamlingsmål med mera.

Tack återigen för ditt engagemang och så önskar jag dig en fin dag!