Förlänga min insamling och ändra insamlingsmålet?

Hej.

Jag har under det senaste året samlat in pengar till Barncancerfonden där insamlingen nu är avslutad. Men jag har ett litet problem då jag har fått in 4016:- ytterligare som jag hade behövt få in på denna insamling då jag tryckt ut allt officiellt på Facebook hela tiden.

Kan ni hjälpa mig att förlänga min insamling så att jag kan göra inbetalningen?

Jonny

Jonny Ljungberg (Uppdaterad )

Kommentarer

• Hej Jonny,

Stor tack för ditt engagemang för Barncancerfonden!

Du kan förlänga insamlingen genom att ändra datumet på "mina sidor" när du loggat in på ditt konto där insamlingen är registrerad:

1. När du loggat in på "mina sidor", klicka på din egen insamling,
           vänligen se pilen i bilden nedan:

2.  Tryck därefter på redigera-knappen, se bild nedan

3.
    Här kan du byta både datum, insamlingens mål etc.

Tveka inte att återkomma om du har fler frågor eller funderingar.

Stort tack igen för ditt stöd!