Yoga of Hope – Var hittar jag information? (where do I find information?)

Hej,

Tänkte delta på Yoga of Hope (faktiskt i min kompis yogastudio i USA).

Var kan jag hitta mer information? Samt har ni information för mina engelsktalande vänner?

Hälsningar,

Simon
Simon

Kommentarer

• Hej Simon,

Tack för ditt mejl och vad roligt att du vill delta på Yoga of Hope! - Och kul att du ska delta från USA.

Vi har en Yoga of Hope-sida på vår hemsida och även på engelska (klistrar in länk till engelska versionen också nedan).

Kika gärna här för mer information.
    (Read more about Yoga of Hope here.)

Själva FAQ hittar du här.
    (Here you can read our most frequently asked questions)

Lite kort information om eventen:
    • Eventdatumet för Yoga of Hope är den 17 november 2018
    • Yoga of Hope är världens första internationella välgörenhetsevent inom yoga
    • Det kostar inget att arrangera och deltagaravgiften kan du välja beloppen Liten 150kr, Mellan 200kr eller Stor 300kr
    • Du betalar deltagaravgiften i svenska kronor och vi har en valutaomvandlare för internationella deltagare

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig!

Namaste,