Återställa mitt lösenord?

Hej.
Jag har sparat mitt lösenord och jag kommer in men problemet är att andra inte kan komma in från andra enheter då jag glömt vad jag har för lösenord, har sparat det på min dator så jag behöver aldrig skriva in det...

Kan ni hjälpa mig se vad jag har eller måste jag göra ett nytt?
Carina Suominen

Kommentarer

• Hej Carina,

Tack för ditt meddelande!

Jag förstår, den bästa lösningen är att du skapar ett nytt lösenord.

• Och du byter lösenord här, vänligen se bild nedan:

Har du fler frågor är det bara att höra av dig igen.

Lycka till och tack för ditt engagemang, det är vi väldigt glada för!

Varm hälsning,

Barncancerfonden
  • Hej,
    Hittar ingen återställningsknapp på inloggningsskärmen så undrar vad jag ska göra då!?
    Tacksam för hjälp!
    Nicklas Lindström
  • Hej Nicklas,

Tack för ditt meddelande!

Vad lustigt? När du klickar in på vår hemsida och gör följande steg, ska det fungera.

1. När du är på Barncancerfondens startsidan, klickar du på "logga in". (använder du mobilen hittar du "logga in" i menyn).
    2. När du klickar på "logga in" ska denna bild komma upp, är det den sidvisningen du menar som inte dyker upp? När jag provar funkar det nämligen.

Är det så att det inte funkar, kan vi prova att du skickar mig ditt inloggningsnamn, så ordnar jag att du får ett "återställ lösenord-mail" till din inkorg.

Vänligen i så fall skicka dina inloggningsuppgifter till info@barncancerfonden.se eftersom detta är ett publikt forum.