Till senaste kommentaren

Viktig information angående coronaviruset!

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) samt regeringens beslut om att förbjuda folksamlingar har Barncancerfonden uppdaterat sina riktlinjer. Mot bakgrund av detta vill vi, till er som är arrangörer av Spin of Hope/Träna hela veckan, rekommendera att samtliga arrangemang ställs in/skjuts upp. 

Se mer information HÄR angående givare, sponsorer och deltagare som önskar få sina gåvor återbetalda eller ta kontakt med event@barncancerfonden.se

Vissa aktiviteter för Barncancerfondens program Maxa livet har även blivit inställda på grund av detta. Håll utkik i programmets kalender för uppdaterad information!

HÄR finns även mer information kring Barncancerfondens allmänna riktlinjer och förhållningssätt kring vår verksamhet.

Vi är såklart oerhört ledsna för detta och gör vårt bästa för att hantera och uppdatera er om situationen!
Barncancerfonden (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej bästa Barncancerfonden!

  Vi kommer på er inrådan tyvärr att ställa in spinningen hos oss i butiken på ICA Smedby. Men vi kommer försöka samla in pengar till vår insamling ändå. Jag behöver redigera i vårt "arrangemang" men det verkar vara låst för redigering? Innan vi går ut till våra kunder skulle vi behöva göra ändringen. Kan ni låsa upp för ändringar eller hur gör vi?
  Rickard
 • Hej Rickard,

  Tusen tack, det gör oss väldigt glada!

  Återkom med namnet på er insamling för spinningen i butiken på ICA Smedby så kan vi hjälpa er vidare med hur ni redigerar arrangemanget.

  Vi tycker det självfallet är väldigt beklagligt att det ställs in men är väldigt tacksamma för ert fortsatta engagemang trots det!

  Önskar er en fortsatt fin dag!

  Vänliga hälsningar,
  Cecilia Andersson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.