Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ride of Hope - Vad är det?

Tjenare!

Jag har några kollegor/vänner som ska cykla Ride of Hope. Vad är det egentligen och hur kan jag med det bidra till Barncancerfonden?

//Claes

Kommentarer

 • Hej Claes,

  Tack för ditt fråga och för att du är intresserad av att delta i Ride of Hope 2018! Ride of Hope är en cykellopp som 2018 kommer att gå från Umeå till Stockholm mellan 29 juli - 5 augusti. Loppet består av åtta etapper. Etapperna är mellan 85 km och 200 km. Du kan välja om du vill cykla med hela vägen eller någon/några av etapperna.

  Genom Ride of Hope så samlas det in pengar till Barncancerfonden på tre olika sätt:

  1. Cyklisternas startavgifter och egna insamlingar
  2. Sponsorer
  3. Privatpersoners gåvor
  Alla cyklister som deltar står själva för sina kostnader kopplade till Ride of Hope. Cyklisterna arbetar inför loppet med att samla in pengar genom insamlingar.
  Sponsorer bidrar med pengar och får i utbyte synas på Ride of Hopes cykelkläder. Navet i Ride of Hopes insamling är de deltagande cyklisterna och deras engagemang. Vill du beställa cykelkläder, gör du det HÄR.

  Många privatpersoner skänker även pengar genom Ride of Hope till Barncancerfonden. Det kan ske genom att man får syn på Ride of Hope längst med vägen eller vid de lokala målgångarna. Ride of Hope får även bra genomslag i media vilket brukar leda till spontana gåvor.

  Kika gärna på filmen nedan om du vill se Henriks brev till cancern och varför han cyklar Ride of Hope.
  https://youtu.be/Ltmu7Xvw-bs


  Tveka inte att återkomma om du har några fler frågor och cykla försiktigt!

  Bästa hälsningar,
  Amanda Digital Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.