Hur väljer jag anläggning till Spin of Hope?

Hej! Jag har försökt att hitta var jag anmäler ett lag till någon anläggning i Uppsala. Jag hittar var jag kan anmäla mig,men ser då inte till var i Sverige jag anmäler mig och det känns ju lite viktigt. Hur går man till väga?

Vänligen
Charlotta
Charlotta syrén Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Charlotta,

Stort tack för din fråga och för att du är intresserad av att delta i Spin of Hope 2018!

När du går in på anmälningssidan för Spin of Hope kan du välja att "Sortera på stad" så kan du den vägen hitta en anläggning i Uppsala som du kan anmäla er på.

Se bild nedan hur det ser ut: