Spin of Hope, hittar inte mitt event?

Hej, ska delta i Spin of Hope i Kalmar, men kunde inte hitta eventinformation, adress osv, kan ni hjälpa mig?

Ali

Kommentarer

• Hej Ali,

Vad roligt att du ska delta i Spin of Hope!

Vi är medvetna om att det kan vara svårt att hitta eventinformation endast utifrån vårt bekräftelsemail, vi ska titta på förbättringsåtgärder där.

Så länge har du en guide här för hur du hittar information om det event du ska delta i:

1. Klicka dig in på vår hemsida här: Delta, Spin of Hope
    2. Det lättaste är därefter att trycka på "sortera på stad" och därefter söka efter orten som du delta i, se bild nedan:

3. Klicka på det evenemang du anmält dig till, är du osäker på vilket det är, kan du alltid kika på eventens sida längst ner för att se om du hittar ditt lagnamn, se exempel nedan:

Och som sagt, hittar du adress och övrig bra information på eventets sida.

Önskar dig varmt lycka till med "spinnandet"!