Skrivit in fel epostadress

Hej! Igår startade jag en insamling med namnet hopp för livet och skulle idag sätta igång att börja skriva den. Problemet är bara att nu när jag skulle logga in så fungerar det inte och när jag tryckte på "glömt lösenord" står det att min epostadress inte finns. Jag måste alltså ha missat någon bokstav när jag skrev in den i registreringen. Jag kan ju lösenordet, finns det någon möjlighet att komma in ändå? Vill så gärna kunna fortsätta på insamlingen. Med vänlig hälsning Tild
Tilda

Kommentarer

• Hej Tilda,

Tack för din fråga. Vänligen skicka oss de uppgifter du har om din insamling så ska vi hjälpa dig vidare. Notera att du skriver i ett offentligt forum, så jag ber dig att dela informationen via E-post istället.

Vänliga hälsningar,
    Nova