Namn på givare för gåvor

Hej!
Jag ska skänka pengar från en skolklass och vill att intresserade ska kunna gå in och se att jag betalt in till er. Var kan man se namn på dem som gett en gåva?

Mvh, Ola Ekstedt
Ola Ekstedt

Kommentarer

• Hej Ola,

Tack för din fråga och engagemang för Barncancerfonden!

Min rekommendation är att gå in på Barncancerfondens hemsida och starta en Egen insamlingNi kan därefter skänka pengarna till er egna insamling och med bidraget kan ni då Välja namn på de som bidrar och även ha med en Hälsning som då kommer bli synligt på er egna insamlingssida på Barncancerfondens hemsida. Det är en insamlingsmetod som tydligt visar att pengarna gått direkt till Barncancerfonden.

Vi kan även fixa ett Diplom till er som vi kan skicka som en pdf-fil i ett mejl eller i pappersform till önskad postadress. Återkom även i sådana fall vem diplomet ska vara "tilldelat", med det totala insamlingsbeloppet och var ni vill att vi skickar det.

Den Egna insamlingen eller/och Diplomet kan ni därmed förslagsvis dela på era egna sociala kanaler, vilket gör det synligt för intresserade att gåvan har skänkts till Barncancerfonden.

Stort tack igen för att ni har valt att tänka på Barncancerfonden!

Vänliga hälsningar,
    Cecilia Andersson