Ride of Hope Sverige 2018, när är det dags?

När går RoH Sverige av stapeln & när kan man börja anmäla sig?

Maria Joshua

Kommentarer

• Hej Maria,

Kul att du är intresserad av Ride of Hope.
    Årets Ride of Hope startar från Umeå 29 juli och gemensam målgång i Stockholm 5 augusti, det går bra att anmäla sig redan nu.

Sista anmälningsdag för hela sträckan är fredagen 4 maj 2018. Sista anmälningsdag för helgpaketet är den 1 juni 2018.

Läs gärna mer om de olika etapperna här.

Med vänlig hälsning
    Eleanor

Eleanor
  • Hej, ser inte var man väljer startgrupp vid anmälan. Hur fungerar det? Och är det med en cykelledare som känner till vägsträckningen vid varje etapp?

Mona
  • Hej Mona,

Tack för din fråga och vad roligt att du ska delta i Ride of hope!

1. Efter att du anmält dig, kommer ett frågeformulär skickas ut till dig där du får fylla i information inför loppet om exempelvis fart/startgrupp mm.
    2. Och svaret på din andra fråga är att ja, det kommer finnas en cykelledare som känner till vägsträckan vid varje etapp.
    Lycka till och tveka inte att höra av dig om fler frågor dyker upp!

Heja heja!
    Barncancerfonden
  • Hur anmäler jag mig till enskilda etapper i RoH? Verkar inte fungera!
    Johan
  • Hej Johan,

Tack för ditt engagemang för Barncancerfonden!

1. Genom att besöka länken här ska alla delsträckor finnas med.
    2. Därefter klickar du på en delsträcka som du är intresserad av.
    3. Efter du klickat på din delsträcka hittar du anmälningsknappen längre ner på sidan. Vänligen se exempel nedan.

Hoppas det funkar, annars är det bara att återkomma!