Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ride of Hope, Vätternrundan, hur väljer jag grupp?

Jag har anmält mig till Halvättern 2017, såg nu om ert engegemang för barncancer och blev genast intresserad. Hur gör jag om jag vill cykla med en av era grupper, men redan fått tilldelad mig en starttid?

Kommentarer

 • Hej Annika,

  Vad kul att du är intresserad av att cykla med en Ride of Hope grupp. Du måste ändra din starttid hos Vätternrundan för att ändra till någon av våra startgrupper. Mejla mig på Eleanor.rendahl@barncancerfonden.se så kan jag mejla dig våra olika starttider.

  Vänligen,
  Eleanor Rendahl

  Eleanor Projektledare Idrottsevent
 • Hej, jag har mailat dig Eleanor, undrar dock om man även kan maila själv till de olika ledare för grupperna eller hur gör jag?
  Såg att för Halvvästern var det tre ledare just nu. Ska jag anmäla mig hos någon av dom eller bara ändra till den start tid som dessa ledare har, jag har redan betalat in min avgift för den starttid jag fick från början.
  Vågar inte göra något just nu innan jag fått svar.

  Vänliga Hälsningar
  Annika Enström

  Annika Enström
 • Jag har anmält mig till Halvättern 2017, såg nu om ert engegemang för barncancer och blev genast intresserad. Hur gör jag om jag vill cykla med en av era grupper, men redan fått tilldelad mig en starttid?
  Jag har lagt fram denna fråga. Jag har inte fått något svar. Jag bor i USA.
  Sandra Yeomans
 • Hi Sandra,
  Thank you for your question and your interest in joining a Ride of Hope group. The Ride of Hope groups for Tjejvättern are full, so unfortunately we cannot assist you this year. You are welcome to join us in 2018.
  Kind regards,
  Eleanor
  Eleanor Projektledare Idrottsevent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy