Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Går det att ha två parallella arrangemang?

Hej
Är redan igång med ett Run of Hope-arrangemang där man kan delta virtuellt. Nu vill en del personer att vi även gör ett geografiskt baserat lopp, men på samma tema. Är det möjligt att ha två arrangemang som båda pekar mot samma insamling?
Agneta Österman Lindquist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Agneta,

  Tack för ditt meddelande och fråga.

  Vi blir lite nyfikna på ert virtuella lopp, har ni registrerat de som ett event på runofhope.se eller gör ni det på en annan plattform? 😀 Skulle vara spännande att se hur det fungerar.

  När jag vet det kan jag svara på frågan om det går att peka till samma insamling.

  Tack igen för allt engagemang!

  Med vänlig hälsning, Alexander
  Alexander
 • vårt virtuella lopp heter snigelrun of hope och är registrerat hos er. Vi har också ett event på Facebook där vi "pratar av oss" vid behov. Man måste dock inte vara med på FB för att anmäla sig till loppet, det viktigaste är ju att samla in pengar till fonden. Och det har blivit över 3000kr redan :-)
  Agneta
 • Hej igen Agneta,

  Då förstår jag 😀

  Då kan ni använda er av samma sida som ni har nu: https://www.barncancerfonden.se/event/run-of-hope/delta-i-run-of-hope/snigelrun-of-hope/

  Och använda anmälningsfunktionen där för ert fysiskta lopp.

  Med vänlig hälsning, Alexander
  Alexander
 • Hej
  Fast det var inte det som var frågan – jag vill ha ett fysiskt lopp med lite mer lokalt namn och annan information och där folk ska delta på plats, alltså en annan anmälningssida, men samma insamling.
  Agneta
 • Hej Agneta,

  Nu kikade jag på er sida igen och förstår vad du menar. Det man får göra är att skapa ett till event på runofhope.se för det fysiska loppet. Tyvärr blir det som två insamlingar då, vi kan tyvärr inte koppla ihop två events insamlingar.

  Det andra alternativet är att anpassa texten inför den 8:e september på den eventsidan ni redan har och bjuda in till en fysisk plats där. Så att allt som samlas in på samma plats.

  Med vänlig hälsning, Alex
  Alexander

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.