Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Måste jag byta bank för att använda Nallekortet?

Hej, det står i informationen om Nallekortet att man inte behöver byta bank. Kan jag då använda det trots att jag har Swedbank?

Kommentarer

 • Hej Ewa-Britt!

  Tack för din fråga. Det stämmer att du inte behöver byta bank för att använda "Nallekortet".
  Nallekortet har tagits fram i samarbete med Handelsbanken Finans och är ett vanligt betalkort, du handlar med kortet och fakturan kommer månaden efter. Du behöver således inte ha hela ditt engagemang i Handels Banken.

  Varje gång du handlar något med Nallekortet skänker Handelsbanken Finans 0,5 procent av köpesumman till kampen mot barncancer. Du som kortinnehavare bidrar på ett värdefullt sätt i vår kamp för att fler och fler barn ska överleva sin cancer och kunna leva ett fullgott liv.

  Har du frågor gällande Barncancerfonden MasterCard kan du alltid kontakta Handelsbanken Finans kundtjänst på telefon: 08- 701 46 67.

  Bästa hälsningar

  Nathalie
 • Men så bra, då kan jag alltså koppla kortet till mitt Swedbankkonto och betala med det i affärer och via nätet som vilket MasterCard som helst då.. Det med att fakturan kommer månaden efter är väl om man vill ha kredit på det? Jag är inte så hemma på sånt här och vill inte krångla till nåt, men funkar det så fiffigt så ska jag naturligtvis ansöka om ett kort och dessutom upplysa om det bland mina vänner.

  Ewa-Britt
 • Hej Ewa-Britt!

  Du kan inte koppla kortet från Handelsbanken till ditt konto i Swedbank- eftersom att kortet ges ut av Handelsbanken. Det är olika banker med olika system. Ber om ursäkt om jag uttryck mig otydligt. Men det jag menade var att du inte behöver byta bank helt och hållet för att använda Nallekortet. Du kan vara kund i Swedbank och även ha ett kort i Handelsbanken. För övriga frågor kring Nallekortet så får du gärna kontakta Handelsbanken via deras kundtjänst på telefon: 08- 701 46 67.

  Bästa hälsningar

  Nathalie
 • Hmmm, det var det jag tyckte verkade konstigt eftersom det står att man inte
  behöver byta bank. Då var det tur jag var frågvis då.
  Tack för snabba svar, ha en fortsatt bra dag.
  //Ewa-Britt.

  Ewa-Britt
 • Önskar dig detsamma Ewa-Britt.

  Hälsar

  Nathalie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.