Missa inte Run of Hope - School Edition den 11 september!

Delta i Barncancerfondens välgörenhetslopp, helt utan tävling, där elever springer för barn med cancer. Alla barn kan delta, oavsett ålder och förutsättningar och det är enkelt för er som lärare att arrangera ett lopp.

Som skola kan du välja att engagera dig i Run of Hope på olika sätt. Ni kan antingen arrangera det traditionella upplägget av Run of Hope, där alla deltagare betalar en deltagaravgift på 100 kr för att medverka i loppet. För att läsa mer om upplägget, klicka här.

OBS se information och riktlinjer om hur Covid-19 påverkar årets event HÄR

Lycka till!