Minnesgåva

Hej!
Jag ska gå på en begravning imorgon och skulle vilja sätta in en minnesgåva. Eftersom jag är så sent ute, finns det någon möjlighet att själv skriva ut minnesbrevet och lämna på plats till begravningsentreprenören eller kommer det istället levereras i efterhand?

Tack på förhand!
Madelene

Kommentarer

• Hej Madelene!

Tack för din fråga.
    Det finns fortfarande möjlighet att skänka en minnesgåva även om begravningen är imorgon. Du kan då själv välja att skriva ut det omgående och du kan registrera din minnesgåva ​här​​​

Vänligen
    Nathalie
  • Tack Nathalie för snabbt svar! Är det möjligt att jag registrerar min gåva vid den datorn jag sitter vid och sen ber min sambo skriva ut det på sitt jobb (behöver papper utan hål i) eller måste utskriften ske direkt?
    Madelene
  • Hej Madelene!

Du kan ordna med gåvan vid den dator du sitter och skriva ut det i efterhand via en annan dator. Du kommer att få ett kvitto skickat till den mejladress du anger i samband med beställningen av minnesgåvan och där kommer då PDF-filen av minnesbladet finnas tillgängligt för utskrift även senare. Så det är inga problem.

Nathalie
  • Toppen, jättestort tack för den fina och snabba servicen!
    Madelene