Problem att återställa lösenord

Hej!

Jag har problem att logga in. Jag tänkte skapa en yogaklass på "Yoga of Hope" hos er. Men när jag ska skapa en användare så står det att mitt "username" redan finns. När jag sen försöker logga in med några olika lösenord jag brukar använda går inte detta. Jag kan heller inte skapa nytt lösenord genom att skriva min adress så det skickas ett nytt lösenord dit. Då står det helt plötsligt att mitt username inte finns..
Snälla hjälp!

//Linda

Linda Andersson

Kommentarer

• Hej Linda!

Tack för din fråga!

Fältet där man skriver in sin mailadress är skiftläge-känsligt, så du måste skriva in din mailadress på samma sätt som du gjorde vid registreringen. Du kan även kontrollera att det inte kommit med något mellanslag i fältet på e-postadress.

Jag har nu provat att återställa ditt lösenord och du borde få ett mail inom en timme till din registrerade mailadress. Kolla gärna i skräpposten också, då det ibland kan hamna där.

Återkom gärna om problemen skulle kvarstå!