Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför kommer jag inte vidare i anmälan på Spin of hope?

jag kommer inte vidare till betalning när jag anmäler ett lag, vad ska jag göra då?
carina holmgren

Kommentarer

  • Hej Carina!

    Tack för att du tar kontakt med oss. Har du klickat på gåvokorgen längst upp till höger när du registrerat din anmälan/beställning? Via gåvokorgen tar man sig vidare till kassan och betalning.

    Se bild nedan var du hittar varukorgen:


    Vänligen,

    Nathalie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.