Kan man starta en egen insamling via någon av era lokala föreningar på er hemsida?

Hej,

jag skulle vilja starta en egen insamling på er hemsida men jag vill att den ska vara till en av föreningarna, hur kan jag göra det?

Eva

Kommentarer

• Hej,

Tack för din fråga.

När det gäller möjligheterna att starta egen insamling via de lokala föreningarna ser det lite olika ut i de olika föreningarna. I det här fallet ber vi dig vända dig direkt till den lokala förening du önskar stödja. Klicka på länken nedan så hittar du dem.

http://www.barncancerfonden.se/om-oss/var-organ...

Vänliga hälsningar,

Inca