Kan man skänka pengar till egen insamling via swish/sms?

Jag har precis lagt upp en egen insamling inför 2017. Bike for kids.
Hur gör de som vill skänka pengar till just min insamling, swish / sms.

Daniel Lind

Kommentarer

• Hej Daniel!

Tack för din fråga.

Barncancerfonden har ett swishnummer: 90 20 900. Dock så är inte detta kopplat till en specifik insamling. Så därmed så går det inte att swisha till en egen insamling i dagsläget.

Hoppas att detta var svar på din fråga.
    Vänligen

Nathalie
  • Hej.
    Vilket nummer swishar man till åt er? Mvh Pernilla
    Pernilla Lindblom
  • Hej, om det är till min insamling du menar så väntar jag på att min bank skall göra klart med ett företagsswish som dom går in och sponsrar mig med.
    Jag har bytt namn på insamlingen till Cykla för barnen och vill du redan nu lämna ett bidrag så går det att göra via Barncancerfondens hemsida / Cykla för barnen.
    Daniel Lind
  • Hej Pernilla!

Varmt tack för din fråga. För säkerhets skull vill jag bara kolla vad du har för avsikt med din gåva så vi vet om vi behöver kompletterande information?

Vänligen
    Nathalie
  • Hej igen...
    Jag har samlat in en mindre summa pengar till dessa barn idag då det är alla hjärtans dag. Ville swisha den summan till er under kvällen.. mvh Pernilla
    Pernilla Lindblom
  • Hej Pernilla!

Då går det alldeles utmärkt att swisha din gåva på vårt swishnummer som är:
    90 20 900

Varmt tack för att du valde att tänka på Barncancerfonden.
    Vänligen
    Nathalie
  • Får jag något sms på det så jag kan visa dom som hjälpt till å samla en slant?
    Mvh Pernilla
    Pernilla Lindblom
  • Hej Pernilla!

Tack för din fråga. När man swishar sin gåva får man inget kvitto. Men däremot kan du ju ta en skärmbild på transaktionen kanske?

I annat fall får vi ordna med ett kvitto och skicka till dig om det skulle behövas.

Bästa hälsningar
    Nathalie
  • Hej!
    Går det fortfarande inte att swisha till en insamling eller göra det via sms?
    Hittar inget av de alternativen när jag försöker ge ett bidrag via vår egna insamling.
    Mvh
    Anna
    Anna
  • Hej Anna!

I dagslägen går det tyvärr inte att betala med swish eller sms till en egen insamling. Du kan betala antigen med bankkort eller via din internetbank.

Vi kan även ordna med inbetalningskort om du önskar.