Insamling till Barncancerfonden via Facebook?

Hej!

Jag har sett att det finns möjlighet att samla in pengar till Barncancerfonden som en egen insamling via Facebook. Stämmer verkligen detta? Går pengarna direkt till fonden?

Vänliga hälsningar

Kommentarer

• Hej Berit,

Stort tack för din fråga!

Vi har under oktober månad deltagit i ett pilotprojekt med Facebook där man kan starta en egen insamling direkt på Facebook. Alla svenska användare på Facebook kan ge en gåva, men 50% kan starta en egen insamling i nuläget.

De insamlade pengarna går direkt till vårat konto och den som startat insamlingen hanterar inga pengar.

Hör gärna av dig om du skulle ha några fler frågor eller funderingar!