Insamling till Barncancerfonden via Facebook?

Hej!

Jag har sett at det finns möjlighet att samla in pengar till Barncancerfonden som en egen insamling via Facebook. Stämmer verkligen detta? Går pengarna direkt till fonden?

Vänliga hälsningar
Berit

Kommentarer

• Hej Berit,

Stort tack för din fråga!

Det stämmer att man kan starta en egen insamling till förmån för Barncancerfonden på Facebook.

När man skänker en gåva via Facebook kan man betala via kort, och de insamlade pengarna går direkt till Barncancerfonden och den som startat insamlingen hanterar inga pengar.

Hör gärna av dig igen om du skulle ha några fler frågor eller funderingar!

Vänligen,
    Amanda
  • Min syster har tydligen startat en insamling där. Går det inte att betala in pengar till den på annat sätt än via facebook. Tycker det r för osäkert där o vill inte ge ut mina kortuppgifter på facebook eftersom mitt konto blivit kapat två ggr. Med vänlig hälsning Eva
    Eva Kristoffersson
  • Hej Eva,

Stort tack för din fråga!

På Facebook går det tyvärr bara att välja kort som betalsätt.

Om du inte vill lämna ut dina kortuppgifter går det även bra att ringa till oss på 020-90 20 90 så kan vi hjälpa dig att skänka en gåva och skicka ut ett inbetalningskort till dig, dock kommer då tyvärr inte att synas på din systers Facebook-insamling.

Med vänliga hälsningar,
    Amanda
  • Hej,
    Efter att jag lagt in kortnummeruppgifter och belopp klickade jag ” skänk gåva” men ingenting hände. Vill inte klicka igen om det då dras fler gånger. Hur lång tid tar det innan mitt bidrag syns? Vad sker efter klicket på skänkt gåva?
    Med vänlig hälsning,
    Carina
    Carina
  • Hej Carina,

Stort tack för din fråga!

Din gåva ska synas direkt i insamlingen på när du skänker en gåva på Facebook. Kontrollera gärna på ditt konto om pengarna har dragits innan du försöker på nytt.

Om du har fortsatta problem med att skänka din gåva går det bra att ringa till oss på 020-90 20 90 så ska vi hjälpa till.

Bästa hälsningar,
    Amanda