Hälsningar

Hej, jag har startat en insamling och ser att de som väljer att skänka till den måste lämna en hälsning.r det meningen att jag ska kunna läsa dessa, hur går jag tillväga för att läsa dessa om så är fallet?

Rebecka

Kommentarer

• Hej Rebecka,

Tack för din fråga!

De givare som skänker en gåva via din insamlings "Jag vill bidra"-knapp får också möjligheten att skriva sitt namn samt en hälsning.

Givare som däremot Swishar via en insamlings QR-kod kan inte skriva en hälsning, då meddelandefältet är låst med en kod som gör att beloppet hamnar på just din insamling. Dessa står då som "Anonym" inne på insamlingens hälsningsfält.

Med varma hälsningar,
    Marcus
    Marcus Hörnell Givarservice