Går det att beställa gåvogram att överlämna personligen?

Vi skulle gärna själva vilja ge ett gåvogram i samband med födelsedag. Vår tanke var att överlämna detta personligen. Finns det möjlighet att få det hemskickat till sig själv istället för till jubilaren?

Niclas

Kommentarer

• Hej Niclas!

Tack för din fråga och för att ni tänker på Barncancerfonden. Men väljer själv om man vill att gåvogrammet ska skickas direkt till jubilaren eller till sig själv. Det fyller man i samband med att man beställer gåvogrammet. Ange då er egen adress på mottagaradressen så kommer det direkt till er.

Du beställer gåvogrammet via länken här eller hör av er till Givarservice på telefon 020- 90 20 90.

Tveka inte att höra av er om det dyker upp fler frågor.