Gåva via mobilen?

En vän har en insamlingssida på barncancerfonden som heter cykla för lycka.
Förut kunde man lämna ett bidrag med telefonen men nu måste man gå in via bank och logga in med kort och dosa. Det går inte ens med mobilt bank-id. Varför har det blivit så dumt?

Johan Nyman

Kommentarer

• Hej Johan!

Tack för att du kontaktar oss.

Det stämmer att funktionen inte finns kvar längre. Så i dagsläget är det endast betalning direkt med kort eller via sin Internetbank. Funktionen med SMS inte är särskilt kostnadseffektiv. Därför har vi valt att avsluta den funktionen.