Går det att betala gåvor på webben med Swish?

Hej,

Har ni fått Swish till er hemsida? Hur använder jag det? Vill ge en gåva på er hemsida.

/Klas

Kommentarer

• Hej Klas,

Tack för din fråga och tanke på Barncancerfonden!

Ja det stämmer! - Vi har nyligen öppnat upp för möjligheten att välja Swish Handel som betalningsmetod när du ger en gåva på vår hemsida.

Oavsett om du väljer att ge en gåva till en Egen insamling, minnesgåva eller köper något i vår presentshop, så kan du välja Swish Handel som betalningsmetod.

1. När du valt att betala med Swish dyker denna rutan upp. Fyll i ditt mobilnummer i rutan här:

2. Öppna därefter din Swish-app och godkänn köpet med ditt BankID.

Har du fler frågor är det bara att återkomma, varmt tack för din gåva!

Bästa hälsning,