"Fel belopp" på gåva

Vi tänkte skicka vår senaste tipsvinst (688 kr) och försökte utnyttja fondens annons för ändamålet. Man skulle kunna ange eget belopp i stället för de förslag som var givna, men vårt försök gav svaret ´FEL BELOPP´. Nu skickar vi slantarna via vanligt postgiro, men hur kan ett belopp vara FEL?
Bertil Olsson

Kommentarer

• Hej Bertil,

Tack för din fråga och för att ni valt att tänka på Barncancerfonden!

I fältet där man kan välja ett eget belopp på sin gåva kan man bara skriva in siffror, skriver man in beloppet 688kr kommer det inte att fungera men om man bara skriver 688 borde det gå. Kan det vara det som hände?