Hur lägger vi till företags logga som skänkt till egen insamling?

Hej för vår eget insamling så fick vi ett större gåva från ett företag. Ska de lägga in detta på samma sida? Och hur få vi deras logo på vår insamling?
Insamling är Horse ride of Hope.

MVH Jean Farr-Jones

Jean Farr-Jones

Kommentarer

• Hej Jean!

Tack för din fråga och för att ni valt att starta en egen insamling.

Företaget kan då skänka sin gåva direkt till er insamling via vår hemsida. Om ni önskar ha med deras logo på er insamling får ni själva logga in och lägga till den. Detta gör ni genom att logga in med era inloggningsuppgifter och klickar sedan på "administrera insamling". Företagets namn kommer även att finnas med i givarlistan där samtliga givare syns.