Hur förlänger jag datumet i min insamling?

Hej!

Jag har skapat en egen insamling och skulle vilja förlänga datumet, går det?

Med vänlig hälsning

Mia Andersson
Mia Andersson

Kommentarer

• Hej Mia,

Vad roligt att du har en insamling hos oss! Det går alldeles utmärkt att förlänga den.

Om du loggar in på ditt konto och som inloggad går in på din insamlingssida, så finns det en knapp uppe i vänstra hörnet "redigera insamling". Där kan du ändra slutdatum, belopp och andra parametrar.

Observera att det ibland kan ta upp till 10 minuter för ändringen att visas på insamlingens sida.

Med vänlig hälsning,
    Fredrik