Egen insamling- inloggning fungerar ej?

Hej! Jag kommer inte in på min egna insamling . Är registrerat i super_petraa@hotmail.com . Mvh Petra
Petra

Kommentarer

• Hej Petra,

Stort tack för att du har en insamling till förmån för Barncancerfonden!

När du loggar in, skriver du hela inloggningsnamnet med små bokstäver? Om du råkar skriva stor bokstav t ex i början så kan inloggningen misslyckas.

Om du ändå inte lyckas logga in trots att du skriver små bokstäver beror det nog på lösenordet, men det kan vi gå vidare med sen i så fall.

Med vänlig hälsning,
    Fredrik