Jag vill ändra datumintervall och andra uppgifter på egen insamling, hur gör jag?

Jag vill ändra slutdatum samt insamlingsmål på min insamling. Hur gör jag?

Camilla Trygg

Kommentarer

• Hej Camilla!

Tack för din fråga. Om du önskar ändra slutdatum på din insamling så loggar du in som administratör med uppgifterna som du uppgav när du startade insamlingen. Sedan väljer du aktuellt giltighetsdatum där.

Vänligen

Nathalie
  • Jag kan inte hitta var jag ska klicka för att kunna förlänga insamlingsperioden för min sons insamling (Leon, vår älskade Lejonhjärta).
    Carita Lindqvist
  • Hej Carita,

Tack för din fråga!

Du kan ändra slutdatum på din insamling genom att logga in som administratör. Där kan du sedan välja redigera insamling och förlänga insamlingen.

Om du behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att ringa oss på 020-90 20 90 så hjälper vi till.