Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag vill inte ha brev från Barncancerfonden, hur gör jag?

Hej!

Barncancerfonden är en av de organisationer jag stöttar när jag fördelar min f d kyrkoskatt varje år. Dessutom ibland som minnesgåva, om det tråkiga inträffar, att ett barn går bort. Jag brukar få brev från er med jämna mellanrum, men jag tycker det är bättre att de pengarna det kostar går till barncancerforskningen och att jag inte får några brev. Jag ger inte mer pengar för det.

Kommentarer

 • Hej Alice!

  Varmt tack för att du kontaktar oss och meddelar hur du vill ha det gällande våra utskick. Bekräftar härmed att du är borttagen från utskickslistan.

  Vill även passa på att tacka för de gåvor som du skänker till Barncancerfonden.

  Vänligen

  Nathalie Administratör
 • Hej'
  Jag vill inte att ni skickar mera brev till mig från barncancerfonden.
  Jag stöttare er pga att jag miste min lillasyster i leukemi för 44 år sedan och har sedan dess stöttat cancerfonden och även nu de sista åren gör jag månadsinbetalningar på barncancerfonden.
  Jag skulle vilja vara med och stötta även syskon som blivit drabbade. Att mista ett syskon är något som man inte talade om på den tiden. Vi fick aldrig någon hjälp eller uppmärksamhet. Vi skulle vara duktiga och hjälpa våra föräldrar som hade det så svårt.
  Jag fortsätter att betala in till er men vill inte ha fler brev av samma anledning som insändaren ovan. Spar hellre dom pengarna, jag kommer att fortsätta betala.
  Hälsningar Susanne

  Susanne Sjöström
 • Hej Susanne!

  Tack för att du meddelar oss om hur du vill ha det gällande våra utskick.
  För att kunna hitta dig i vårt register behöver jag att du återkommer med följande uppgifter:

  • För och efternamn
  • Adress

  Detta är för att vi ska hitta rätt Susanne. Mejla dessa uppgifter till info@barncancerfonden.se 

  När du stödjer Barncancerfonden så stödjer du även syskon. Barncancerfonden arbetar idag med att ha syskonstödjare på varje regionalt barncancercenter. Då finns det en syskonstödjare som jobbar med syskon till sjuka barn. Mer om detta får du gärna läsa om här. Syskonstödjare

  Vänligen


  Nathalie Administratör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy