Till senaste kommentaren

Blivit kontaktad för undersökning

Hej!

Jag blev kontaktad där ni ber mig svara på frågor om kontaktupplevelsen och att utvärdera hur givarservice var. Är detta verkligen korrekt och kommer det från er?

Hur behandlar ni mina uppgifter?

Mvh,
Eric
Eric

Kommentarer

 • Hej Eric,

  Tack för ditt meddelande!

  Om du har blivit kontaktad av oss för en givarundersökning så är allt i sin ordning. Vi genomför undersökningar löpande för att fånga våra givares upplevelser och åsikter, och för att få reda på om det är något vi behöver förbättra.

  De korta undersökningarna ger oss en chans att få reda på vad som är bra och mindre bra med det vi gör. Det är enormt uppskattat och värdefullt att få ta del av allas åsikter och upplevelser.

  Vad gäller behandling av dina personuppgifter så är det viktigt för oss att du känner dig trygg när du besvarar en undersökning, och att du vet om att den är just från oss. Vi samarbetar med MarketDirection vid genomförandet. Du hittar mer om dem via denna LÄNK

  MarketDirection är vårt personuppgiftsbiträde. De hanterar utskick och resultat från undersökningar och ser till att dela med sig av resultatet till oss. Vi, liksom MarketDirection, är skyldiga att följa alla regler som följer av GDPR.
  Du är anonym när du deltar i en undersökning.

  Personuppgiftsansvarig för undersökningarna är: Barncancerfonden, 802010-6566, Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm, 08 584 209 00, www.barncancerfonden.se

  Jag hoppas att du fick svar på dina frågor. Tveka inte att höra av dig annars!

  Med varma hälsningar,
  Marcus Hörnell Digital Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.