Blivit kontaktad av er

Jag blev uppringd från mobilnummer 072-0880929. Kvinnan som ringer säger att hon ringer från Barncancerfonden. Söker jag på numret dyker S2 Communications AB upp. Är det ett företag ni samarbetar med?
Andreas

Kommentarer

• Hej Andreas,

Tack för ditt meddelande!

Det stämmer att telefonnumret som ringde dig var på uppdrag av Barncancerfonden.

Prospector (S2 Communications) är en trogen samarbetspartner till Barncancerfonden. De hjälper oss att ringa till aktiva och potentiella givare i syfte för att samla in mer pengar till forskningen som gör att fler barn överlever cancer.

Om du vill kan jag stoppa framtida samtal från oss och Prospector. Återkom i sådana fall med ditt GivarID eller personnummer samt telefonnummer till info@barncancerfonden.se så tar vi bort dig från vårt register.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Vänliga hälsningar,
    Martin Landl
  • Hej! Jag har blivit uppringa för att donera pengar till er. Företaget skickade sedan ett sms med en länk att följa? Är detta korrekt eller spam? Jag tycker denna approach kännas jätte skum och det är otroligt oklart vem avsändaren är och om det stämmer.Vänligen återkoppla via Mail!

Sms som bilaga.

Susanne Engvall
  • Hej Susanne,

Tack för ditt mejl!

Vi använder Scrive för digitala signaturer, då det säkerställer integriteten i dina dokument & avtal. Det går därmed jättebra att fylla i ditt kontonummer och godkänna med ditt BankID via Scrive för att bli månadsgivare hos oss.

Du är även välkommen att ringa Givarservice på 020 90 20 90 om du föredrar att vi skickar ut en blankett för underskrift istället.

Stort tack för ditt stöd till Barncancerfonden!

Varma hälsningar,

Sara
    Barncancerfonden
    Sara Hulthén