Användarnamn lösenord

Jag har glömt mitt lösenord till insamling och använder inte längre e-post adressen som är användarnamn. Skulle behöva byta båda! Hur gör jag?
Gunilla Etiksson

Kommentarer

• Hej Gunilla,
    Vi skulle behöva veta den e-post adressen som är användarnamn trots allt för att hitta era uppgifter i vårt system, därefter kan ett nytt lösenord skickas till en alternativ e-post adress ändå. Eftersom detta är ett publikt forum vore det bra om du mailade uppgifterna privat till info@barncancerfonden.se eller ringa oss på Givarservice på 020-90 20 90, så hjälper vi dig gärna.

Vänligen,
    Josefine