Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Använda er logga för insamling?

Hej,

Jag är en långdistansatlet som tävlar i löpning samt triathlon. Jag springer ofta mina lopp för välgörenhet och har samlat in mycket pengar på det sättet. Jag skulle nu vilja göra ett årslångt samarbete med BCF där jag startar en insamlingssida och vill försöka samla in 100k. Därför undrar jag om det går att använda er logga på mina tävlingskläder för att visa det ytterliggare?

Mvh,
Oscar

Kommentarer

 • Hej Oscar!

  Varmt tack för att du kan tänka dig att göra en insamling till Barncancerfonden.
  För användandet av Barncancerfondens logga så åtar man sig ett så kallat huvudpartnerskap. Mer information om detta kan du ta del av här .

  För din del kan det kanske tänkas vara aktuellt med att fylla i formuläret för egna samarbetsidéer? Har du en idé på ett samarbete eller en aktivitet som du tror kommer att generera mer än 50 000 kronor till Barncancerfondens livsviktiga arbete så kontaktar du oss enklast genom att fylla i formuläret

  Bästa hälsningar
  Nathalie
 • Hej Nathalie,

  Tack för ditt svar. 2 miljoner blir nog för mycket för mig att rimligtvis kunna få in. Om man fyller i formuläret för att lägga till samarbetsideer, får man inte använda loggan då? Om ma samlar in något mellan 50000-2m dvs.

  Mvh,

  Oscar
 • Hej Oscar!

  Vi har olika lösningar kring samarbeten. Huvudpartnerskapet är förknippat med en bidragssumma på minst 2 miljoner kronor, och kännetecknas av en positiv, transparent och långsiktig relation. Har du ytterligare frågor gällande användandet av Barncancerfondens logga så får du ta kontakt med:

  Elinor eller Mats

  Rekommenderar att du börjar med att fylla i formuläret som jag nämnde i mitt tidigare svar så att du så snart som möjligt kan få återkoppling från någon av våra medarbetare på insamlingsavdelningen.

  Bästa hälsningar

  Nathalie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.