Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag vill inte ha fler reklamutskick, hur gör jag?

Jag har startat en egen insamling, den är aktiv i ett år. Sedan kommer ett brev om att ni vill att jag ska skänka pengar på ett kontonummer. Jag har fullt upp med att nå målet på insamlingen jag själv har. Sorry, jag förstår att det är ett massutskick, men jag kan inte låta bli att reagera. Är det inte tillräckligt att jag försöker få in 20.000 spänn åt er? Nej, jag vill inte ha sådana brev av er.

Mats Laulainen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Mats!

  Först och främst, varmt tack för att du startat en egen insamling till förmån för Barncancerfonden. Det är vi väldigt tacksamma för att du gjort och hoppas att du skall nå ditt uppsatta mål.

  Vi kan ordna så att du inte får den typen av utskick mer. Det kan vara som så att du startade insamlingen efter att utskickslistorna togs ut och därmed fick du ta del av det. Vi ber om ursäkt för detta och önskar dig stort lycka till med din insamling.

  Bekräftar också härmed att du inte kommer att få fler utskick.

  Vänligen

  Nathalie Ansvarig Testamentsgåvor
 • Hej
  Hur ger jag en gåva till barncancerfonden anonymt? Jag vill inte ha onödiga utskick som kostar porto samt miljöförstöring vid utkörning av posten. Dessa pengar som detta kostar vill jag hellre skänka till barncancerfonden. Hur gör jag för att ge er pengar men slippa onödiga utskick?
  Tack på förhand
  Anki
  Anki
 • Hej Anki!

  Stort tack för din fråga!

  Ger man sin gåva via våran hemsida kommer vi att spara dina personuppgifter hos oss på Barncancerfonden, som du kan läsa mer om i vår insamlingspolicy.

  Om du inte önskar få utskick eller information från oss så kan du kontakta våran Givarservice antingen mail info@barncancerfonden.se eller telefon 020-902090 så lägger vi in en stoppkod, och då kommer du inte få några fler utskick.

  Om du vill ge din gåva anonymt kan du göra det till vårat Plusgiro 90 20 90-0 eller Bankgiro 902-0900, i meddelandefältet kan du skriva att du vill vara anonym och då kommer vi inte att spara dina personuppgifter.

  Tveka inte att återkomma om det skulle uppstå några vidare frågor eller funderingar!

  Vänligen,
  Amanda Digital Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.