Ändra antalet startplatser på min egen eventsida?

Hej,

Är arrangör för ett lopp i Run of Hope och skulle vilja ändra antal startplatser, går det och i så fall hur gör jag?

/Gert

Kommentarer

• Hej Gert,

Tack för din fråga och engagemang!

Det är inte alltid lätt att göra en uppskattning i förväg hur många som väljer att anmäla sig. Därför finns möjligheten att i efterhand gå in och ändra antalet startplatser på ditt lopp. Det gäller även om du vill ändra kontaktuppgifter eller annan information som rör ditt event.
    • Du gör det genom att logga in på Mitt konto
    • Klicka här om du har glömt ditt lösenord så skickar ett mejl till dig där du kan ändra det.

Stort lycka till med ditt event!